Bezig met laden...

Schadeherstel

Schade herstellen tegen een vooraf duidelijke prijs?

Wanneer u schade aan uw auto heeft, kunnen wij u daar in bijna alle gevallen mee helpen. In een intakegesprek nemen wij de schade met u op en maken we een plan van aanpak voor het herstellen van de schade. We werken zowel voor bedrijven als particulieren.

Plaatwerk: herstellen deuken, krassen en vervormingen
Een beschadigde auto of vrachtwagen bezit vaak deuken, krassen of vervormingen. Re-cars zorgt ervoor dat het plaatwerk er weer netjes uitziet. Hierbij maken we zowel gebruik van traditionele gereedschappen als de meest moderne apparatuur. We zorgen ervoor dat uw auto na herstel wordt gewassen en uitgezogen.

Spuitwerk met de laatste technieken
Schade gaat vaak gepaard met een aanslag op de lak. Voor herstel stellen we met een computergestuurde kleurmeter de exacte lakkleur vast. Vervolgens brengen wij de lak in milieuvriendelijke spuitcabines op het voertuig of industrieel product. Met een speciaal luchtverwarming- en circulatiesysteem kan de lak uitharden in een stofvrije cabine.

Schadeherstel


Schadeherstel

 

Meer dan auto’s 

We herstellen niet alleen auto’s. Zo verzorgen we ook het spuitwerk voor industriële producten en herstellen we de schade aan vrachtwagens. Door onze brede dienstverlening zijn we in staat om in veel situaties de passende oplossing te bieden.