Bezig met laden...

Over Re-cars

De afgelopen jaren gegroeid

Re-cars is in november 2005 opgericht als eenmanszaak in het Noord-Limburgse Melderslo. Het bedrijf is door de jaren heen sterk gegroeid waardoor het in 2013 is verhuisd naar een groter pand in Horst. Met de verhuizing naar het nieuwe pand is Re-cars in staat om een grotere groep klanten te bedienen en de dienstverlening verder te optimaliseren.

Persoonlijk en kundig

Wij vormen een betrouwbare regiepartner voor al uw autoschadeherstel- en reparatiewerkzaamheden. Bij Re-cars hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak en hebben we bewust gekozen om niet aan te sluiten bij een grote schadeketen. We zijn betrokken bij onze klanten en zorgen dat de vraag zo goed en snel mogelijk wordt beantwoord. Ons personeel is kundig en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken in onze branche. Wij komen onze afspraken na en zorgen altijd voor een juiste afhandeling.

Header_facebook

Afspraak is afspraak, daar staan wij al ruim 12 jaar voor!

Over ons


Maatschappelijk betrokken

We vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn in de regio waarin we actief zijn. We sponsoren en ondersteunen diverse verenigingen en activiteiten in de regio:

Milieunormen en keurmerken

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds negatiever effect heeft op de aarde, vinden wij het belangrijk om aan de gestelde milieunormen te voldoen. We zijn hier tijdens onze dagelijkse werkzaamheden continu mee bezig. De materialen en gereedschappen waar we mee werken kenmerken zich door duurzaamheid. Daarnaast beschikken we over diverse keurmerken waarmee de kwaliteit van onze dienstverlening wordt erkend.

  • Stichting Duurzaam Repareren
  • CertifiedFirst Network
  • BOVAG
  • Erkend schadeherstel

Benieuwd wat Re-cars voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op!