Bezig met laden...

Onderhoud

Uw voertuig in een optimale conditie

Naast schadeherstel en repartie, voeren wij ook het onderhoud uit voor auto’s en vrachtwagens. We doen dit zowel voor bedrijven als particulieren. We zorgen ervoor dat uw voertuig in een optimale conditie blijft en dat u er een lange tijd in kunt blijven rijden.

Uitvoeren APK keuring 
Het is belangrijk om uw auto regelmatig te controleren en te onderhouden. Bij Re-cars kunt u uw periodieke APK keuring laten uitvoeren. 

Schoonmaken en conserveren velgen
De velgen van uw voertuig hebben veel te voortduren. Wij maken uw velgen schoon en conserveren ze indien gewenst. Dit betekent dat we een extra laag aan de velgen toebrengen. Hierdoor zijn uw velgen beschermd tegen weersinvloeden.

Onderhoud


Onderhoud

Beletteren: vergroot uw zichtbaarheid
Ook voor het beletteren van auto’s of busjes bent u bij Re-cars aan het juiste adres. Uw bedrijfsauto wordt dagelijks door veel mensen gezien, waardoor de boodschap op uw voertuig een groot bereik heeft. Wanneer belettering op de juiste manier wordt ingezet, vormt het een zeer efficiënt communicatiemiddel.

Uitdeuken zonder spuiten: snel en voordelig
Een deuk laten repareren hoeft niet duur te zijn. U kunt ervoor kiezen om uw voertuig te laten uitdeuken, zonder dat we direct de lak herstellen door middel van spuitwerk. Zo bent u snel en voordelig geholpen!